jueves, 27 de septiembre de 2007

Creus que pot haber un cos viu sense anima?

Jo crec que el anima es una mena de full blanc que com forme anem creixent el anem omplint de seniments, emocions, saviduria, pero aquesta anima no mes la trovem en els ser humans? jo crec que si ja que els sers humans tenim la capacitat de pensar, de racionalitzar, per lo tant de saber que es el que está be y per el contrari que es el que esta mal y per aixo es per el que tenim anima, perque pensem en un "i si...?"
la nostra personalitat queda reflectida en ella.
Vullc comentar una cosa que magradaria si tu vulgesis ficaro en el blog comú.
Es lo seguen:
Em va cridar molt la atenció. Les noves tecnologies informen que a partr de celules mare es poden crear parts del ser humá que estiguen infectades o en mal estat, es a dir, una persona que tinga cancer de pulmó (per exemple) pos a partir de celules mare es creen uns nous pulmons, stos per mitja d'una intervenció quirurgica es intercanviat per el pulmó nociu.
Be, esta es una de les posibilitats de clonació!!!!
pero... que pasa en l'anima?
es posible que si nosaltres fosim clonats tinguerem la "nostra anima", podria el nostre cos vurlar a la mort, si!!
pero y la nostra anima?!!!
per aio dic que yo crec que la nostra anima es com un full en blanc y el anima es construeix a medida que anem plenanla!!!
la siferencia esque els animals no pensen, tal vegada si pugeren pensar tindrien alma!!!

2 comentarios:

Vicent Rebollar dijo...

Pero el que tu planteges em porta a pensar que cadascuna de les nostres parts tindria com una mena de petita ánima, perquè ens tindríem que plantejar on resideix l'ànima en tot el cos o cada part del cos tindria la seua ànima?

.:Vicente:. dijo...

no!!
l'anima no es troba en ninguna parte especifica del nostre cos, jo crec que l'anima s'ens ha creat a partir de la nostra madures, es dir, com forme anem creixen, les nostres experiencies, els errors, els acerts...
tot axo es el que ens fa tindre la nostra propia anima.
si ara be, nosaltres ens clonem!! on estan totes les expeiencies del nou pero identic individu?
aixo es al que em referisc